Downton!

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Downton Abbey, just nu ser jag sista avsnittet på andra säsongen. På lördag visas julavsnittet på tv och sen har jag sett allt innan säsong 3 börjar nu i höst! Hela veckan har jag jobbat på sommarlägret. Lite kaos ibland med 60 barn, men oftast väldigt roligt! Idag var vi alla och badade, vilket funkade förvånansvärt bra, efteråt gick jag och Hilde och köpte glass! Nu ska jag gå och fixa lite te i äkta engelsk stil och fortsätta titta på Downton.
 Matthew <3

Hemma igen!

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, MEN jag har en väldigt bra anledning! Jag har nämligen varit på Way out West! Det var helt fantastiskt och underbart. Jag är supermega trött just nu, så det här kommer inte att bli ett långt inlägg om hur roligt WoW, det får bli en annan dag då jag har fått över lite bilder i datorn. Imorgon ska jag jobba så jag ska lägga mig tidigt!


Just det, sverigetröjan är självklart på från dagens handbollsmatch. Tråkigt med en förlust, men jag hade egentligen inte förväntat mig något annat. Lite dåliga avslut och dåligt målvaktsspel, men annars en riktigt bra match mot ett riktigt bra lag. Svenskarna har gjort en turnering som gör att de förtjänar bragdguld, alla andra priser man kan tänka sig och ett stort mottagande i Kungsan!

Leo <3

Idag har jag varit superduktig och rensat min garderob :D Det blev en stor sopsäck slängda kläder och två påsar till Stadsmissionen! Nu är det bara en dag kvar tills jag och Hanna åker till Göteborg och Way out West!! Det ska bli superroligt! Så jag har packat lite till det och så, i morgon ska jag införskaffa linsvätska och en engångskamera så har jag allt! Nu tänkte jag lägga mig och se på en film och försöka somna i en hyfsad tid, dels för att det kanske är dags att börja ställa tillbaka dygnet eftersom tåget går kl 8 på torsdag, och för att jag jobbar nästa vecka, så då kan jag inte ligga och sova till kl 11. Så jag ska se Romeo och Julia med den underbara Leonardo DiCaprio!

Leo-bildbomb, dregelvarning...

Random inlägg utan bilder, hahah...

Har inte bloggat idag för jag har gjort absolut ingenting. Haha... Men det har varit superskönt det med :) Ikväll är det handboll igen, inte för att jag tror att de kommer att vinna, men det blir roligt att se Frankrike spela. För damernas del är det ju över.

Förresten, vad är det för sporter som vi har tagit medalj i?!? Segling, skytte, RIDNING! Alltså på riktigt, ingen bryr sig om de sporterna...... BLÖ! Hahah hej bitter människa! Imorgon blir det att börja packa och kolla om jag måste köpa nåt till Göteborg på torsdag! EXCITING!!

Så sjukt jävla hungrig...

Trött och hungrig. Jag kom nyss fram till att jag inte har ätit ett ordentligt mål mat sen i fredagskväll... Bara typ fika. Igår glömde jag bort att äta middag, borde jag bli orolig?? Nu har jag iallafall beställt en kebab från pizzerian och ska strax gå och hämta den.
 DREGEL... Funfact: bilden som jag hittade på en random googlesökning kommer från pizzerian i Funäsdalen där vi brukar åka skidor, vad är oddsen liksom??

Ofrivilligt Kristen Stewart-marathon...

Idag har jag träffat mina finfina vänner Miranda och Hanna. Supertrevligt då jag inte träffat dem på jättelänge :) Vi gick på bio och såg Snow White and the huntsman. Faktiskt väldigt bra, fast det tycker jag ju om alla filmer jag ser på bio haha... Nu ser jag på Panic Room, med Kristen Stewart igen och jag har köpt Breaking Dawn på dvd idag så jag tänkte se den, med Kristen Stewart igen. Nu tror ni att jag älskar Kristen Stewart, men så är det verkligen inte. Jag tycker att hon är en duktig skådis, verkligen inte fantastisk då hon i princip bara behärskar ett ansiktsuttryck; vilket är plågat. Dessutom att hon är en idiot mot Rob är en helt annan historia som skulle ta alldeles lång tid för mig att ventilera mina känslor kring, det skulle bli alldeles för fangirligt och jag ska bespara er den läsningen. Så detta Kristen Stewart-marathon är egentligen högst ofrivilligt, hon råkar bara vara med i filmer som jag tycker om. Jag bör dock tillägga nu att under tiden jag ser på Panic Room påminns jag om att Kristen var en bra skådis som ung, och att Jodie Foster är fantastisk.


Förresten, don't my hair look cute today ;) haha

Blomma!

Hej!
Vi har varit på restaurang och ätit idag, En ful och en gul, en kinesisk restaurang med jättegod mat. När vi satt där och åt kom det fram en man som var med ett stort sällskap människor som jag tror skulle på nån typ 40-års fest. Han var amerikan och hade världens bukett med liljor, han gav oss en och bordet brevid en. Älskar när folk bara är sådär spontant trevliga, det gör dagen så mycket bättre!!



Nu ser jag på handboll, och jag blir ju bara förbannad. Hela tiden. Att det aldrig kan fungera fullt ut!!! Jag behövde den där blomman

Harry Potter

Ser på en Harry Potter behind the scenes-dokumentär. Den är helt fantastisk och du får reda på en massa rolig info om dina favoritscener!

Time to dance

Då var det gjort igen, ny blogg. De som känner mig väl vet att jag har haft några stycken, ingen som har levt i mer än två månader. Men låt er inte avskräckas av det! Jag har en bra känsla med den här, jag tycker om mitt domännamn.

Anledningen till att jag tog tag i det här bloggandet igen är att min kära vän Lillebil åkte till USA idag, och ska vara borta ett helt år. Hon är världens finaste och jag kommer att sakna henne jättemycket, här kan ni följa hennes framfart på andra sidan Atlanten: lillebil.blogspot.com Iallafall, när hon for iväg på sitt livs äventyr och jag är kvar här, i samma stad, samma lägenhet, samma rum som jag varit de senaste 14 åren, kände jag att jag måste göra nåt med min svenssontillvaro. Varför inte starta en blogg, vi lever i en värld där vi ständigt vill ha bekräftelsebehov, och jag lika gärna som någon annan. Om jag nu ska skriva ut mitt liv på internet, och få er att faktiskt läsa, måste jag väl skriva om något intressant! Och för att ha något intressant att skriva om måste jag göra roliga saker, förstår ni min logik? Men tyvärr så känner jag mig själv ganska väl, så tro inte att jag kommer att börja hoppa bungyjump eller åka på en massa spontana resor. Nä, men jag ska försöka göra vardagen speciell, så speciell som den kan bli.

Jag hoppas att ni vill läsa, jag förstår om jag lät vääääldigt cheesy. Men det får ni leva med, sån är jag. Time to Dance.
Jag i The Big Apple 2010, där är Lillebil nu!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0